Contact

Contact

Contact opnemen gaat heel makkelijk. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Gemiddeld heb je binnen 2 dagen een bericht terug. 

Wanneer je sneller antwoord wil kan je natuurlijk altijd telefonisch contact met mij opnemen via: 084-8733770. Een berichtje via FB messenger of via Instagram kan ook. 

Het kan zijn dat ik de telefoon of berichten niet direct kan beantwoorden. Dan ben ik hoogstwaarschijnlijk aan het shooten. 


[recaptcha]

Remona

Onlangs bij Bright Fotografie een shoot gehad. Echt een super leuke dag gehad. De sfeer was erg goed en voelde mij goed op mijn gemak. De foto's zijn erg mooi geworden en ben er erg blij mee. Zeker een aanrader!

Remona

-

Kayleigh

Top fotograaf! Naast veel geduld en mooie resultaten ook zeker in voor een ontspannen sfeer en een gezellige babbel!

Kayleigh

-

Myrthe

Hele vriendelijke en geduldige fotograaf! Naast mooie foto's zorgt Wesley ook voor een goed gesprek en een ontspannen sfeer.

Myrthe

-

Locatie

Mijn studio bevind zich in het bijgebouw van het Veur Theater in Leidschendam. De studio heeft een eigen ingang, welk gelegen is aan de Rijnlandstraat in Leidschendam. Let op: De studio is alleen op afspraak te bezoeken.